ساختار چیپ ال ای دی
1401 خرداد 18 ساختار چیپ ال ای دی

ساختار چیپ ال ای دی:

نورپردازی ال ای دی از زمان معرفی خود راه طولانی را پیموده است و با هر پیشرفت فناوری جدید فشرده تر و مقرون به صرفه تر می شود. هنگام انتخاب نور مناسب برای برنامه خود، به درک تکامل سبک های تراشه LED و تفاوت های بین آنها کمک می کند. چیپ ال ای دی پاورلایت یکی از اجزای اصلی لامپ ال ای دی است که به محل اتصال PN اشاره دارد. LED مخفف عبارت Light Emitting Diode به معنی دیود ساطع‌کننده نور است. ال ای دی یک دستگاه نیمه‌رسانا (semiconductor) با حالت جامد (solid-state) است که ماده اصلی تشکیل‌دهنده آن یک سیلیکون مونوکریستالین بوده و می‌تواند برق یا انرژی الکتریکی را به طور مستقیم به نور تبدیل کند. در قلب LED یک تراشه یا چیپ نیمه‌رسانا وجود دارد که به آن چیپ ال ای دی گفته می‌شود. در ادامه به بررسی اجزا، عملکرد، ساختار و انواع چیپ ال ای دی و اینکه چیپ ال ای دی چیست ؟ سایز و اندازه چیپ و مقدار اندازه ورودی می تواند در کیفیت COB تاثیر گذار باشد.
 
تراشه های LED دستگاه نصب شده روی سطح (SMD):
تراشه‌های ال‌ای‌دی دیود نصب‌شده روی سطح (SMD) تحول بزرگ بعدی بعد از DIPها بودند. SMD ها خروجی نور بسیار بالاتری نسبت به LED های سنتی تولید می کنند و انرژی بسیار کمتری مصرف می کنند. آنها طراحی کوچکتر و مسطح تر، طول عمر بیشتری دارند و تا 75 درصد انرژی کمتری نسبت به LED های DIP مصرف می کنند. با استفاده از RGB، آنها می توانند تا 16 میلیون ترکیب رنگ ایجاد کنند و هزینه های نگهداری کمتری را ارائه می دهند. این طرح که معمولاً روی یک برد مدار نصب می‌شود، متنوع‌تر است، زیرا می‌توان چندین دیود را روی یک تراشه قرار داد. ال ای دی های SMD روشنایی عالی و توانایی تغییر رنگ را ارائه می دهند. کاربردها شامل روشنایی نوار LED خطی، چراغ‌های LED با ارتفاع بالا، چراغ‌های LED سیلابی و چراغ‌های فرورفته LED است. آنها با یک عدد 4 رقمی برای نشان دادن اندازه تراشه شناسایی می شوند.

طراحی LED چیپ روی برد (COB):
 Chip-on-Board)COB ) یک پیشرفت اخیر در روشنایی LED است. از چندین دیود، معمولاً 9 یا بیشتر، استفاده می کند که مستقیماً روی بستر به هم چسبیده و به عنوان یک ماژول روشنایی واحد بسته بندی می شوند. این طرح فضای کمتری را اشغال می کند و بیشترین پتانسیل نور را فراهم می کند. LED های COB علاوه بر نورافکن ها و نورافکن های LED پرقدرت در دستگاه های کوچک مانند دوربین ها و گوشی های هوشمند استفاده می شود. آنها طراحی متراکم تری را با نور چند جهته یا نور یکنواخت در همه جهات ارائه می دهند. هنگامی که روشن می شود، ظاهر یک پنل روشنایی است، نه چراغ های جداگانه. از آنجایی که یک تراشه COB دارای منابع نوری بسیار بیشتری در همان مقدار فضای یک LED سنتی است، خروجی لومن بسیار بیشتری را از هر اینچ مربع ارائه می دهد. خروجی نور واقعی بسته به طراحی و وات خاص بسیار متفاوت است، اما آنها می توانند هزاران لومن در هر ویفر LED COB باشند.

 مزایای COB LED عبارتند از:
مقاومت حرارتی بهبود یافته، منطقه خنک کننده بزرگتر، اثر نور بهتر و راندمان نور بیشتر. اجزای کمتر و بسته بندی کارآمدتر باعث تولید گرمای کمتر می شود و گرما را به طور مؤثرتری به سینک های حرارتی منتقل می کنند. طراحی COB همچنین کمتر در معرض خرابی در محیط های گرم است (در مقایسه با LED های SMD).

تکنولوژی LED به جلو حرکت می کند:
دیگر سبک های تراشه LED که ممکن است در آینده درباره آنها بشنوید عبارتند از تراشه های چندگانه روی برد (MCOB) که در لامپ ها و لوله های LED استفاده می شود. بسته‌های تراشه‌ها و فنجان‌های متعدد روی تخته (MCCOB) که برای وسایل بالا و نورافکن استفاده می‌شود. تراشه‌های استریوسکوپی روی برد (SCOB) و ETP FC (Flip-Chip)، یک فناوری جدید است که اتلاف گرمای بیشتر، عمر طولانی‌تر، پوسیدگی تقریباً صفر و طراحی کوچک‌تر برای پرتو نور متمرکزتر و روشنایی بیشتر را ارائه می‌دهد. فناوری LED به طور مداوم در حال پیشرفت است و با گذشت زمان، روش‌ها و طراحی‌های جدیدتر تولید LEDهای چشم‌گیرتری را تولید می‌کنند که نور روشن‌تر و نور با کیفیت بهتر تولید می‌کنند، در حالی که انرژی کمتر و کمتری مصرف می‌کنند.

 صنایع روشنایی پاورلایت تولید کننده انواع وال واشر پروژکتور ال ای دی(LED) اس ام دی (SMD)سی او بی (COB) آی پد(IPAD) و پروژکتور رشد گیاه(فول اسپکتروم) ودارای 24 ماه گارانتی تعویض پس از فروش می باشد.
 برای کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر با محصولات و مشاوره با کارشناسان شرکت صنایع روشنایی پاورلایت با شماره های 09900907005 و 02634533742 تماس حاصل فرمایید.

برچسب ها